Strengths coach voor professionals en teams

Ken je Talent 

Ontdek jouw unieke talenten en drijfveren met strength coaching

Excelleer in je werk en creëer meer werkplezier door jouw talenten te kennen en in te zetten en door precies te weten waar jij voldoening uit haalt.

N

Weet precies waar je goed in bent, zodat je meer werkplezier kan creëren.

N

Ken je eigen blinde vlekken als het gaat om jouw unieke talenten.

N

Weet welke drijfveren je hebt en hoe je elke dag voldoening vindt in wat je doet.

N

Weet in welke werkomgevingen jij tot je recht komt.

N

Wetenschappelijk bewezen: werken vanuit talent werkt.

N

Ook voor mensen die zichzelf al heel goed kennen.

Excelleer in je werk en creëer meer werkplezier door jouw unieke talenten te kennen en in te zetten

Werken vanuit je talenten en sterke punten geeft meer werkgeluk en het maakt je effectiever, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. Daarvoor is het belangrijk om je talenten en sterke punten goed te kennen. Het gekke is dat de meeste mensen blinde vlekken hebben voor waar ze goed in zijn, die heb jij  ook. Zelfs als je al coaching hebt gedaan en jezelf goed kent, zul je zien dat je blinde vlekken hebt. Je weet misschien beter waar je niet goed in bent. En dat is zonde, want je zal nooit excelleren in die dingen waar je niet goed in bent, hoe hard je ook probeert.

Het kan zomaar zijn dat je in een baan blijft hangen die je geen voldoening geeft of waarin je niet tot je recht komt, omdat je denkt dat het toch niet beter wordt of omdat “werk nou eenmaal erbij hoort”. Focus je op jouw sterke punten, dan kan je excelleren en vanuit plezier werken, iedere dag weer.

 

Ontdek wat talenten top 34 is

De gevalideerde CliftonStrengths test is de basis

De basis van Ken je talent is de gevalideerde CliftonStrengthstest van Gallup. Dit helpt je om jouw talenten en sterke punten boven tafel te krijgen. De mate waarin je je talenten kwijt kunt in je werk, is bepalend voor succes en voldoening. Je krijgt een uitgebreid rapport waarin jouw talenten zijn beschreven inclusief een actieplanningstool die je helpt om het toe te passen.

Uniek rapport

Je ontvangt een top 34 van thema’s in een unieke volgorde. Jouw volgorde. Aan top staan de vijf thema’s waarin de talenten zitten waarmee je, als je deze ontwikkelt, kunt gaan excelleren. En nog veel meer plezier kunt hebben in wat je doet.

Strengths coaching om jouw talent te duiden

Het bespreken van de resultaten in jouw unieke talentenrapport maakt dat je veel gemakkelijker verder kan met het toepassen van jouw sterke punten in jouw eigen (werk)situatie. Alleen een test is niet genoeg, zelfs niet als het een hele goede test is. Daarom is een persoonlijk talentgesprek, online of live,  onderdeel van dit aanbod. Je kan al jouw vragen stellen en ik geef je meer inzicht in wat jouw talenten betekenen in je dagelijks werk en hoe je deze optimaal kan inzetten. Daarnaast geef ik je inzicht in jouw drijfveren, ook dat helpt je om precies te weten hoe jij meer werkgeluk creëert. Wil je meer sessies? Ook dat is mogelijk. Je kan een of twee extra gesprekken boeken.

Ken je talent en weet in welke context jij kan excelleren

Na Ken je talent:

  • Weet je precies wat jouw sterke punten zijn.
  • Weet je in welke contexten jij het beste tot je recht komt.
  • Weet je wat jouw drijfveren zijn en hoe je elke dag voldoening kan creëren in je leven.
  • Kan je jouw CliftonStrengthsrapport interpreteren en toepassen op jouw persoonlijke en professionele situatie.
  • Dat leidt tot meer werkgeluk en betere resultaten.

Je hebt onbeperkt toegang tot een online omgeving met daarin een schat aan informatie over het werken vanuit talent.

De CliftonStrengths test is een beproefde test

De CliftonStrengths test is een beproefde test die je talenten in zogenaamde signature themes in kaart brengt. Er zijn 34 themes waarbinnen veel meer talenten vallen. Vervolgens kies je zelf welk van je sterke thema’s en talenten daarbinnen je meer gaat inzetten. Om zo nog beter te worden in je vak en ook met meer plezier te werken. Het gaat dus niet over het werken aan je zwakke punten, maar over het versterken van je talenten. Door daar mee te oefenen maak je er strengths ofwel sterke punten van. Zoals je spieren kunt trainen, kun je ook je talenten trainen. Een positieve en oplossingsgerichte benadering.

Vooraf vroeg ik me af wat de test echt over mij kon zeggen. Ik heb met het talentgesprek meer helderheid over mijn kwaliteiten. Ik had zelf de eigenschappen die naar voren kwamen nooit als kwaliteiten gezien, maar dit helpt me sturing te geven aan hoe ik deze op een krachtige manier kan inzetten.

Didi van Erp

Communicatieadviseur, HVR group

Ken je Talent

Online talententest en 1 uur talentgesprek
  • Toegang tot de uitgebreide CliftonStrengths 34: de beste manier om jouw talenten te begrijpen en de beste versie van jezelf te worden.
  • Uniek talentenrapport met online omgeving waarin enorm veel tips en tools zijn opgeslagen waartoe je onbeperkt toegang hebt.
  • Een uur online persoonlijke coaching over jouw sterke punten, jouw talentenrapport met tips hoe je dit kunt interpreteren en benutten.

Prijs:  Voor particulieren 209,-.
Zakelijk 209,-  exclusief 21% btw.

Wil je na ons talentgesprek verder met coaching? Dat kan. De kosten voor een coachgesprek over werken vanuit jouw talenten zijn 99,- per sessie. Of boek meteen een extra gesprek, dan krijg je een tientje korting.

Ik heb al veel testen gedaan zoals Insights en DISC. Deze test duwt mij niet in een hokje of geeft me geen stempel, maar gaat uit van mij. Dat is een goed gevoel.…”

(deelnemer CliftonStrengths test in het talentprogramma voor teams)

Veelgestelde vragen

“Ik weet al heel goed wie ik ben en waar ik goed in ben, heeft dit programma dan nog zin?”

Toen ik zelf de gecertificeerde CliftonStrengths talententest deed was de uitkomst niet heel verrassend en toch ook wel. Ook ik heb allerlei trainingen en coachtrajecten gedaan. Maar sommige talenten had ik zelf niet gezien als talent. En andere talenten had ik niet zo helder kunnen benoemen. Ik ben super enthousiast over deze test als prachtig startpunt voor een nieuwe stap in je ontwikkeling. Prikkelende vragen helpen je om krachtige keuzes te maken. Als je weet wat jouw grootste talenten zijn kun je kijken hoe jij je de komende jaren wil ontwikkelen. Dat is waardevol om in kaart te brengen voor jezelf.

Ik heb al eerder tests gedaan, waarom zou ik deze nog doen?

Veel testen geven aan wat je bent of hoe je graag denkt of wie je bent. Denk aan de Big Five, Disc, Insights, Management Drives, MBTI, Enneagram. Testen gaan over drijfveren, over jouw rol in het team, over jouw leiderschapsstijl. Het geeft vaak aan wat je bent. Een kleur, een label, een type, een voorkeur, een teamrol. De CliftonStrengthstest laat zien waar je van nature goed in bent. Iets waar jezelf vaak blinde vlekken voor hebt. Vier voordelen van de CliftonStrengthstest:
1. Bewezen onder heel veel mensen, wereldwijd miljoenen.
2. De test zegt niet wie of wat je bent maar hoe je dingen doet. Deze test laat je zien wat jouw aangeboren talenten zijn en in welke mate en volgorde ze aanwezig zijn.
3. Het geeft je geen label
4. Jij hebt de regie over hoe jij werkt en waar jij op inzet. De combinatie van de talenten in de testuitslag laat zien hoe je zaken aanvliegt, hoe je met mensen omgaat, hoe je van nature je werk doet en wat je drijfveren zijn. Je kan erop reflecteren. Hoe zie je een talent terug in je werk? Gaat het inderdaad prettiger als je dit bewust toepast in een opdracht? De uitslag van de test geeft je inzichten waarmee je zelf kunt spelen. Jij hebt de regie over hoe jij werkt en waar jij op inzet.

Zeg je ja tegen meer werkgeluk en echt jouw unieke talenten inzetten? Klik op de knop om je aan te melden.

Ben je student? Dan krijg je studentenkorting. Mail me in dat geval een afbeelding van je studentenkaart.